WhatsApp Canlı (Mevcut) Konum Paylaşma Nasıl Yapılır ?

tarafından
WhatsApp Canlı (Mevcut) Konum Paylaşma Nasıl Yapılır ?

Canlı (Mevcut) Konum nedir ? Canlı (Mevcut) Konum paylaşma nasıl yapılır ? WhatsApp canlı konum nasıl gönderilir ? Whatsapp konum gönderme nasıl yapılır ? Bu yazıda bunlara değineceğiz.

Canlı (Mevcut) Konum nedir ?

WhatsApp Canlı (Mevcut) Konum özelliği ile bir başkasına konumunuzu canlı, sizin yer değiştirmenizi anlık olarak gösterebilirsiniz. Bu sayede küçük çocukların nerede olduğunu anlık takip edebilirsiniz. Veya kendiniz isteğe bağlı olarak bunu başka birine konumunuzun sürekli değişeceğinden sabit konum yerine canlı konum atabilirsiniz.

WhatsApp Canlı (Mevcut) Konum KAPAK

Canlı (Mevcut) Konum özelliği, gerçek zamanlı konumunuzu belirli bir süre boyunca bireysel bir sohbet veya grubun katılımcılarıyla paylaşmanıza olanak tanır. Canlı (Mevcut) konumunuzu paylaşıp paylaşmayacağınızı ve ne kadar süreyle paylaşacağınızı kontrol edebilirsiniz. Canlı (Mevcut) konumunuzu istediğiniz zaman paylaşmayı da durdurabilirsiniz.

Durdurulduktan veya süresi dolduğunda, canlı konumunuz artık paylaşılmayaz. Ancak, canlı konumunuzu paylaştığınız sohbet veya gruptaki katılımcılar, statik küçük resim görüntüsü olarak görünen paylaştığınız ilk konumu görmeye devam eder. Katılımcılar daha sonra son güncellenen konumunuzu görmek için sohbet veya gruptaki bu küçük resme dokunabilir.

Bu özellik uçtan uca şifrelenmiştir, yani paylaştığınız kişiler dışında hiç kimse canlı konumunuzu göremez.

Canlı (Mevcut) konumunuzu paylaşma

Canlı konumunuzu paylaşmak için telefonunuzda izinleri açarak WhatsApp için konum izinlerini etkinleştirmeniz gerekir.

WhatsApp Canlı (Mevcut) Konum

Canlı konumunuzu paylaşmak için:

  • Bir sohbet veya grup açın.
    Ekle > Konum > Mevcut Konumu Paylaş’a dokunun.
    Canlı konumunuzu paylaşmak istediğiniz süreyi seçin. Canlı konumunuz seçilen süreden sonra paylaşılmayı durdurur.
  •   Gönder tuşuna basın.

WhatsApp Canlı (Mevcut) Konum

Canlı konumunuzu belirli bir sohbet veya grupta paylaşmayı durdurmak için:

Sohbeti veya grubu açın. Paylaşmayı durdur > DURDUR‘a dokunun.